Floppy Emulator

Hier alles mbt Yamaha's PSR1500 en PSR3000 en PSR overige modellen.

Moderator: Ernie

Gebruikersavatar
andre kooper
Berichten: 3
Lid geworden op: 27 dec 2017, 21:34
Welk instrument bespeel je ?: Yamaha PSR 8000
Locatie: Westervoort
Contacteer:

Floppy Emulator

Ongelezen bericht door andre kooper » 27 dec 2017, 21:53

hallo muziekvrienden,

Wie kan mij helpen aan een Gotek floppy Emulator voor mijn Yamaha PSR 8000 of weet iemand waar ik deze kan kopen.

mijn E-mail : itsme_ak1@hotmail.com

B.V.D. André

Gebruikersavatar
André Lazeron
Berichten: 4169
Lid geworden op: 12 nov 2009, 23:09
Welk instrument bespeel je ?: Piano,MOXF8,MOTIF8,PAX4,Cubase 9.
Contacteer:

Re: Floppy Emulator

Ongelezen bericht door André Lazeron » 28 dec 2017, 05:32

andre kooper schreef:hallo muziekvrienden,

Wie kan mij helpen aan een Gotek floppy Emulator voor mijn Yamaha PSR 8000 of weet iemand waar ik deze kan kopen.

mijn E-mail : itsme_ak1@hotmail.com

B.V.D. André
Andre,

Het is toch niet zo moeilijk,een klik op GOOGLE en je hebt het :wistle:

GOTEK

Groeten van André :ciaoo:

Gebruikersavatar
andre kooper
Berichten: 3
Lid geworden op: 27 dec 2017, 21:34
Welk instrument bespeel je ?: Yamaha PSR 8000
Locatie: Westervoort
Contacteer:

Floppy Emulator USB

Ongelezen bericht door andre kooper » 01 feb 2018, 19:06

hallo muziekvrienden,
ik heb de USB emulator in mijn PSR 8000 ingebouwd(word heel mooi uitgelegd op YouTube) maar hij geeft aan in het venster "insert Disck" m.a.w. hij kan hem niet lezen.
wie o wie kan mij verder helpen of wat is hier aan de hand.

gr andré

Gebruikersavatar
André Lazeron
Berichten: 4169
Lid geworden op: 12 nov 2009, 23:09
Welk instrument bespeel je ?: Piano,MOXF8,MOTIF8,PAX4,Cubase 9.
Contacteer:

Re: Floppy Emulator USB

Ongelezen bericht door André Lazeron » 01 feb 2018, 21:41

andre kooper schreef:hallo muziekvrienden,
ik heb de USB emulator in mijn PSR 8000 ingebouwd(word heel mooi uitgelegd op YouTube) maar hij geeft aan in het venster "insert Disck" m.a.w. hij kan hem niet lezen.
wie o wie kan mij verder helpen of wat is hier aan de hand.

gr andré
Dag André,

Probeer je usbstick te formateren :duim:

Groeten van André, :ciaoo:

Gebruikersavatar
Eric
Berichten: 6455
Lid geworden op: 13 jul 2008, 16:56
Welk instrument bespeel je ?: Tyros 5/76
Locatie: Zonovergoten Zwalm (BE),... soms toch ;-)
Contacteer:

Re: Floppy Emulator

Ongelezen bericht door Eric » 03 feb 2018, 10:01

Lijkt me ook... :laught:

1. Ik zou ook geen stick gebruiken met grote opslagcapaciteit eerder een 'kleine' van +/- 2 Gb.
Je toestel is nl een ouder type. De floppy's van weleer spraken van Mb's ipv Gb's...
Te veel opslagruimte zou dus wel eens 'leesproblemen kunnen geven.
2. Let er ook op dat er letterlijk NIETS op je stick staat als je hem begint te gebruiken. Op sommige sticks staat een stuurprogramma geïnstalleerd bv voor beveiliging - ook dat kan aanleiding zijn tot leesprobleem voor je toestel.
3. Mocht het echt niet lukken - dicht in je buurt vind je SC-Multimedia (Eerbeek). Bennie is heel goed op de hoogte van dergelijke zaken en hij kan je ongetwijfeld 'live' verder op weg helpen... :laught:

Succes!
Misschien ontgoocheld als een nummertje maar niet slaagt,
maar beter dàt, dan helemaal niet geprobeerd te hebben...

Plaats reactie