• Toon onderwerp - Een vraag over opnemen van zang....Is al OPGELOST!!!

 

 Contact Hulp voor ForumStarters Yamaha Tutorials Uitdaging vd Maand Café Foto's Forumdag 2011

Het is nu 24 jun 2018 08:23

Onbeantwoorde berichten | Actieve topics

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Een vraag over opnemen van zang....Is al OPGELOST!!!
Nieuw berichtGeplaatst: 30 nov 2010 10:57 
Offline
TopPoster
TopPoster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 08 okt 2009 15:47
Berichten: 2593
Woonplaats: Land van Maas en Waal
Welk instrument bespeel je ?: Tyros3 XXL en mijn stem
Hoi allemaal,

Ik wil heel graag mijn zang apart opnemen in Samplitude Music Magix Studio 16....
maar als ik de begeleiding op spoor 1 zet....en ik activeer spoor 2 voor de zang....
dan loopt tijdes het opnemen de begeleiding mee op spoor 2....en dat is niet goed hé :greenlaught:

Het mengpaneel is gekoppeld tussen de Tyros 3 en de Computer....
de bedoeling is dat ik de zang rechtstreeks in Magix opneem....wat gaat er nu fout?

Ik voeg een tekening bij van het Mengpaneel....met aantekeningen :;): Tekening mengpaneel

Wie wil/kan mij helpen?

Alvast bedankt! :laught:

_________________
Afbeelding


Laatst bijgewerkt door Marianne op 30 nov 2010 12:26, in totaal 1 keer bewerkt.

Omhoog
 Profiel Stuur privĂ©bericht  
 
 Berichttitel: Re: Een vraag over opnemen van zang....
Nieuw berichtGeplaatst: 30 nov 2010 11:28 
Offline
Beheerder
Beheerder
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 13 jul 2008 15:56
Berichten: 6560
Woonplaats: Zonovergoten Zwalm (BE),... soms toch ;-)
Welk instrument bespeel je ?: Tyros 2
'k Hoop dat dit snel opgelost opgelost raakt voor jou... :blozen:

_________________
Misschien ontgoocheld als een nummertje maar niet slaagt,
maar beter dĂ t, dan helemaal niet geprobeerd te hebben...


Omhoog
 Profiel Stuur privĂ©bericht  
 
 Berichttitel: Re: Een vraag over opnemen van zang....
Nieuw berichtGeplaatst: 30 nov 2010 12:28 
Offline
Beheerder
Beheerder
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 31 jan 2008 20:50
Berichten: 13469
Woonplaats: Spijkenisse (NL)
Welk instrument bespeel je ?: PSR S950
Hoi Marianne

Wat ik zelf doe (zonder mengpaneel) is de begeleiding opnemen in spoor 1.
Dan op spoor 2 de zang opnemen en dit alles met de koptelefoon in de pc aangesloten.
Ik hoor dan de begeleiding van spoor 1 en de zang in mijn koptelefoon.

Mijn microfoon zit in de PSR aangesloten.
Mijn PSR zit op line-in van de geluidskaart aangesloten.

Wanneer je de Tyros en de zang tegelijkertijd en apart in een track wil hebben
dan heb je een geluidskaart nodig met meerdere ingangen in de pc.
Ik weet ook niet of Magix dit aankan....mogelijk weet Paul dit.

Groetjes
Ernie

_________________
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd....!


Omhoog
 Profiel Stuur privĂ©bericht  
 
 Berichttitel: Re: Een vraag over opnemen van zang....Is al OPGELOST!!!
Nieuw berichtGeplaatst: 30 nov 2010 12:33 
Offline
TopPoster
TopPoster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 08 okt 2009 15:47
Berichten: 2593
Woonplaats: Land van Maas en Waal
Welk instrument bespeel je ?: Tyros3 XXL en mijn stem
Yeeeehhhh....het is opgelost :banane: :banane:

Mijn mannetje had gisteren een bouwvakker gesproken die hetzelfde mengpaneel heeft dan ik....
Nou belt Janneman net op....die jongen had `m gebeld....en uitgelegd wat ik moest doen :cool:


Op het mengpaneel zitten 3 kleine knopjes naast elkaar....MIX....ALT3-4....2TRK....
MIX en 2TRK moet ik beide indrukken als ik mijn zang apart wil opnemen

Dus ik meteen proberen.....en warempel....yippie het werkt!!!! :cool:

_________________
Afbeelding


Omhoog
 Profiel Stuur privĂ©bericht  
 
 Berichttitel: Re: Een vraag over opnemen van zang....Is al OPGELOST!!!
Nieuw berichtGeplaatst: 30 nov 2010 12:39 
Offline
TopPoster
TopPoster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 09 feb 2008 02:04
Berichten: 7518
Woonplaats: Heerenveen
Welk instrument bespeel je ?: mijn stem en Tyros2
hoi marianne,

fijn om te lezen dat je probleem is opgelost. :laught:

lieve groet,
alie

_________________
The only thing better than singing is more singing! (Ella Fitzgerald)

Afbeelding
Klik op het logo om naar mijn website te gaan


Omhoog
 Profiel Stuur privĂ©bericht  
 
 Berichttitel: Re: Een vraag over opnemen van zang....Is al OPGELOST!!!
Nieuw berichtGeplaatst: 30 nov 2010 12:46 
Offline
TopPoster
TopPoster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 05 jan 2009 19:40
Berichten: 2611
Woonplaats: Ergenshuizen
Welk instrument bespeel je ?: Yamaha/Wersi/Hammond/Eminent
Wat een bouwvakker al niet kan. :;):

_________________
De wereld zit in je hoofd...
(no matter where you are; there you are...)

Afbeelding


Omhoog
 Profiel Stuur privĂ©bericht  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 6 berichten ] 

Onbeantwoorde berichten | Actieve topics

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB.nl Vertaling