• Toon onderwerp - Midifile laad niet

 

 Contact Hulp voor ForumStarters Yamaha Tutorials Uitdaging vd Maand Cafť Foto's Forumdag 2011

Het is nu 23 apr 2018 10:19

Onbeantwoorde berichten | Actieve topics

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 13 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: Midifile laad niet
Nieuw berichtGeplaatst: 03 feb 2015 22:34 
Offline
Nieuw lid
Nieuw lid

Geregistreerd: 16 nov 2014 20:57
Berichten: 13
Welk instrument bespeel je ?: Keyboard
Hallo,


Ik heb een probleem.
Sinds vanavond kan ik geen midifile meer afspelen op m'n tyros 3.
Ik ga naar A new song en ga vervolgens naar USB stick. Ik zie de midifile staan. Wil m selecteren maar op t moment dat ik dat doe sprint hij over naar de term sample songs.
Is me nog noot gebeurd.

Ook bij dubbel klik zie ik de file wel staan in hoofdmenu en zie de naam en hoevel maten temp ect. Maar druk ik op play zegt ie weer sample song.

Wat kan dit zijn? Baal ervan.


Omhoog
 Profiel Stuur priv√©bericht  
 
 Berichttitel: Re: Midifile laad niet
Nieuw berichtGeplaatst: 03 feb 2015 23:16 
Offline
TopPoster
TopPoster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 nov 2009 23:09
Berichten: 3988
Woonplaats: SPAIN
Welk instrument bespeel je ?: Piano,MOXF8,MOTIF8,PAX4,Cubase 9.
Dag dirk,

Weet je zeker dat het een midifile is,kan dus ook een MP of wavefile zijn.
Dat kan je zien door er op je voorblad op te drukken(properties)
Kan ook nog een andere extensie zijn,ik ga er niet vanuit dat ie stuk is,
want dan heb je een probleem. :wistle:

Groeten van andré. :ciaoo:

_________________
SOUNDCLOUD


Omhoog
 Profiel Stuur priv√©bericht  
 
 Berichttitel: Re: Midifile laad niet
Nieuw berichtGeplaatst: 04 feb 2015 08:01 
Offline
Nieuw lid
Nieuw lid

Geregistreerd: 16 nov 2014 20:57
Berichten: 13
Welk instrument bespeel je ?: Keyboard
Hey André,


Het is echt een midi file. Overgezet van cd rom naar USB stick. Doe ik al jaren. Ik gebruik bijna geen midifiles, alleen ter ondersteuning van accordeon begeleiding. ( act)
Bij het gebruik maken van styles en noem alles maar op totaal geen probleem met inladen hiervan. Maar in het song gedeelte laat de tyros mij in de steek sinds gisteren.


Omhoog
 Profiel Stuur priv√©bericht  
 
 Berichttitel: Re: Midifile laad niet
Nieuw berichtGeplaatst: 04 feb 2015 12:20 
Offline
Beheerder
Beheerder
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 13 jul 2008 15:56
Berichten: 6489
Woonplaats: Zonovergoten Zwalm (BE),... soms toch ;-)
Welk instrument bespeel je ?: Tyros 2
Gaat het om één specifieke midifile of spelen ze allemaal niet meer?

_________________
Misschien ontgoocheld als een nummertje maar niet slaagt,
maar beter dàt, dan helemaal niet geprobeerd te hebben...


Omhoog
 Profiel Stuur priv√©bericht  
 
 Berichttitel: Re: Midifile laad niet
Nieuw berichtGeplaatst: 04 feb 2015 12:44 
Offline
Nieuw lid
Nieuw lid

Geregistreerd: 16 nov 2014 20:57
Berichten: 13
Welk instrument bespeel je ?: Keyboard
Ze doen t allemaal niet meer....


Omhoog
 Profiel Stuur priv√©bericht  
 
 Berichttitel: Re: Midifile laad niet
Nieuw berichtGeplaatst: 04 feb 2015 14:39 
Offline
Actief lid
Actief lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 19 aug 2008 19:04
Berichten: 481
Woonplaats: Bergentheim
Welk instrument bespeel je ?: T5, (midi)accordeon, SD2, piano
Hallo,

Ik weet niet of dit het is maar ik heb ooit ook eens zoiets raars gehad. Toen lag het bij mij aan dat de user ruimte in het keyboard bijna vol zat. Probeer te achterhalen hoe vol dat zit en/of maak daar wat ruimte. Of probeer eens een heel kleine midi in te laden (eentje die net zo groot is als een style). Een probeersel.

Met groet, Henry.


Omhoog
 Profiel Stuur priv√©bericht  
 
 Berichttitel: Re: Midifile laad niet
Nieuw berichtGeplaatst: 04 feb 2015 14:54 
Offline
Beheerder
Beheerder
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 13 jul 2008 15:56
Berichten: 6489
Woonplaats: Zonovergoten Zwalm (BE),... soms toch ;-)
Welk instrument bespeel je ?: Tyros 2
Lijkt me een goede tip Henry om het user-gedeelte even op te ruimen :ok:

_________________
Misschien ontgoocheld als een nummertje maar niet slaagt,
maar beter dàt, dan helemaal niet geprobeerd te hebben...


Omhoog
 Profiel Stuur priv√©bericht  
 
 Berichttitel: Re: Midifile laad niet
Nieuw berichtGeplaatst: 04 feb 2015 17:26 
Offline
Nieuw lid
Nieuw lid

Geregistreerd: 16 nov 2014 20:57
Berichten: 13
Welk instrument bespeel je ?: Keyboard
Onder mijn user gedeelte staat helemaal niets ... Althans niet in de song mode.in de HD map wel eea. Maar niet veel.

Heb de plaatselijke muziek winkel al benaderd....wordt er gek van.


Omhoog
 Profiel Stuur priv√©bericht  
 
 Berichttitel: Re: Midifile laad niet
Nieuw berichtGeplaatst: 04 feb 2015 18:16 
Offline
TopPoster
TopPoster
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 nov 2009 23:09
Berichten: 3988
Woonplaats: SPAIN
Welk instrument bespeel je ?: Piano,MOXF8,MOTIF8,PAX4,Cubase 9.
Dag Dirk,

Probeer is een andere USB stick met een midifile erop.
Of sluit een harddisk aan met een midifile erop.
Misschien is er dan toch wel wat stuk.
Ik zou het eens aan YAMAHA vragen,bel anders even,in het verleden kreeg ik nog wel
iemand te spreken.
Formateer je USB stick ook opnieuw,soms als je het ergens anders gebruikt ziet ie het niet.

Groeten van André. :ciaoo:

_________________
SOUNDCLOUD


Omhoog
 Profiel Stuur priv√©bericht  
 
 Berichttitel: Re: Midifile laad niet
Nieuw berichtGeplaatst: 06 feb 2015 09:15 
Offline
Actief lid
Actief lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 19 aug 2008 19:04
Berichten: 481
Woonplaats: Bergentheim
Welk instrument bespeel je ?: T5, (midi)accordeon, SD2, piano
Hallo Dirk,

In de user ruimte staan meer zaken: daar staan ook registraties, (mogelijk) voices of multipads, ...
Er is ergens een optie om de hoeveelheid vrije ruimte daar te zien, maar die mogelijkheid weet ik niet uit m'n hoofd.
Ik heb het destijds opgelost door wat registraties die ik weinig gebruik te verplaatsen naar de harddisk.

Groet,
Henry.


Omhoog
 Profiel Stuur priv√©bericht  
 
 Berichttitel: Re: Midifile laad niet
Nieuw berichtGeplaatst: 08 feb 2015 18:42 
Offline
Nieuw lid
Nieuw lid

Geregistreerd: 16 nov 2014 20:57
Berichten: 13
Welk instrument bespeel je ?: Keyboard
Mijn HD schijf staat vol met styls...dit gebruik ik ook t meeste.
M'n trouwe tyros is gewoon ff de weg kwijt waar ik zo van baal
Morgen bij de winkel langs.
Hoop zo dat ie weer de oude wordt!!


Omhoog
 Profiel Stuur priv√©bericht  
 
 Berichttitel: Re: Midifile laad niet
Nieuw berichtGeplaatst: 09 feb 2015 12:37 
Offline
Beheerder
Beheerder
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 13 jul 2008 15:56
Berichten: 6489
Woonplaats: Zonovergoten Zwalm (BE),... soms toch ;-)
Welk instrument bespeel je ?: Tyros 2
Vooraf een back-up van al je gegevens maken en daanra factory-reset uitvoeren.
Uiterst rechtse toets ingedrukt houden en toestel aanzetten.

Su6

_________________
Misschien ontgoocheld als een nummertje maar niet slaagt,
maar beter dàt, dan helemaal niet geprobeerd te hebben...


Omhoog
 Profiel Stuur priv√©bericht  
 
 Berichttitel: Re: Midifile laad niet
Nieuw berichtGeplaatst: 11 feb 2015 08:34 
Offline
Nieuw lid
Nieuw lid

Geregistreerd: 16 nov 2014 20:57
Berichten: 13
Welk instrument bespeel je ?: Keyboard
Heb een back up gemaakt.
M'n tyros is naar yamaha service centrum gebracht ter reparatie.
Hoop dat ie weer snel terug komt.
Mis m ontzettend haha!!


Omhoog
 Profiel Stuur priv√©bericht  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 13 berichten ] 

Onbeantwoorde berichten | Actieve topics

Alle tijden zijn GMT [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB.nl Vertaling